------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ krāpšanās kods daudz punktu ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
😇😇😇😇😇😇
Nu izskatās, ka izstrādātājs nevar sekot līdzi spēlētājiem, lol daudzi ir nonākuši ceļa galā!! Tas liek man atjaunināt lietotni, lai turpinātu, taču šķiet, ka atjauninājuma nav. Lai gan labākie spēlētāji ir 50 spēles priekšā man, tāpēc varbūt tas parādīsies nejauši.
Curse of Aros - MMORPG RPG tptSpēle ir jautra. Atjauninājumi ir sāpīgi a$$. Paiet vairākas dienas, līdz atjaunināšanas opcija tiek parādīta pēc tam, kad tiek parādīts lietojumprogrammas uzvedne atjaunināt.
Tik grūti atjaunināt. Kad tiek lūgts atjaunināt, un jūs sakāt jā. Tas jūs aizvedīs uz citu vietu. Daudziem atjauninājumiem.
Es gribētu pateikt kaut ko jauku, bet es nevaru.Šķiet, ka es aizrāvos ar apkopošanu. Esmu atinstalējis šo spēli vismaz 5 reizes.Iessme off everytime.getsyuckom a levelfor days. Neveicu tālāk. Man nesen bija insults, un es atkārtoti instalēju šo grāmatu.
Šī spēle ir diezgan daudz naudas sagrābšanas, kas ir spēle Play veikalā. Esmu iestrēdzis tajā pašā līmenī 3 dienas, jo atsakos tērēt vairāk. Kad monētas tiek iegādātas vai nē, algoritms, par kuru es šaubos, ir iestatīts šādā veidā. Spēle aplaupīs spēlētāju, vienmēr atstājot 1 kubu nesalīdzināmu, tāpēc spēlētājiem būs jātērē vairāk, lai pabeigtu līmeni, jo galu galā pārņems neapmierinātība. Kad balss saka: “Jauks gājiens vai teicami”, pievienojiet frāzi “Pievienot vairāk monētu @ Play veikalā”.
Spēle ir diezgan laba, bet spēlējot jūs nepamanīsit zvanu ziņas whatsapp utt, ļoti slikti konstruktīvi
Var būt satraucoši grūti, taču ir sasniedzams KATRS līmenis, grafika ir forša un spēle ir jautra, dažreiz arī ļoti izaicinoša, bet galvenokārt relaksējoša un jautra.
Atjaunināt??? Pārsvarā labi, bet kāda dīvaina kļūda man nozaga vismaz 4 dzīvības. Tiks atjaunināts, ja tiks labots.
Jauki jauki jauki
Man patīk šī spēle, bet diemžēl man nav izdevies atjaunināt nevienu līmeni pēc 6050 sasniegšanas.
Ir ātrāk jāatjaunina ar jauniem līmeņiem
Man patīk spēle, bet man vienmēr ir grūti veikt jauninājumus, tāpēc es to vienkārši atinstalēju
Notīra līmeņus un gaida atjauninājumu, pēc tam uz citiem līmeņiem...
Jautra spēle, bet kaitinoša ir tā, ka tās pamatā ir, iespējams, 10% prasme, pārējais tiek izlemts, vai spēle vēlas, lai jūs pārietu uz nākamo līmeni vai ne...
Kopš vakardienas, kad tam faktiski vajadzēja izņemt jaunus līmeņus, nav bijis jaunu līmeņu. Atbalsts arī neatbild.
Atjaunināt. Viņi pievienoja komandas, lai jūs varētu lūgt dzīvības no spēlētājiem, nepievienojot tos Facebook, bet jūs varat lūgt tikai 5 ik pēc 4 stundām... WOW! Būtu jauki, ja jums būtu atļauts vākt mērķus, atkārtojot līmeņus, kuros nesaņēmāt 3 zvaigznes.
Kāpēc tāda kavēšanās ar atjaunināšanu? Nav atbildes no cookie cutter atbildes darbiniekiem. Vai tā ir Google Play vai pati spēle? Arī ļaut bagātam vai stulbam, vai abiem iegādāties balvas, ir nepatīkami. Spēlējot pret citiem sagaidu līdzvērtīgu laukumu. Šeit tā nav. Tomēr kopumā laba spēle. Nevienai reklāmai, izņemot Facebook, nav pirkstu nospiedumu. Viņi vēlas, lai jūs piesakāties, lai spēlētu ar draugiem. NĒ!
Super. Tā aizrāvos ka gandrīz kredītu nopirku
Tāpat kā spēle. Vēlaties redzēt, vai viņi patiešām maksā to, ko viņi saka.
Spēle ir iesaldēta, jo rezultāti man neļauj neko darīt 😒 ir bijusi šādā stāvoklī pēdējās pāris dienas, turpinu lūgt, lai es atjauninu, bet, mēģinot atjaunināt, vienīgā iespēja, ko tā dod, ir spēlēt, tik apgrūtinoši 😑
Jautra spēle, taču, kā jau minēja citi, daži līmeņi ir paredzēti, lai tos nevarētu iziet. Es arī teiktu, ka, ja jūs dzīvojat Eiropā, aizmirstiet mēģināt piedalīties turnīros. Viņi vienmēr finišē vienā un tajā pašā laikā, kas nozīmē, ka uzvarēs tas, kurš tajā laikā ir nomodā un spēlē. Es varu būt pirmajā vietā, kad eju gulēt, bet līdz septiņiem vai astoņiem, kad turnīrs beidzas.
Kur ir atjauninājums? Ja jūs nesaņemsiet atjauninājumu laikā, vismaz ļaujiet mums turpināt atkārtotos līmeņus, lai mēs varētu nopelnīt ikdienas balvas.
Visu dienu gaidīju atjauninājumu. Vispirms spēle tiks atjaunināta, tagad man ir jāiet cauri iestatījumiem un lietotņu veikalam. Tagad es pat nevaru spēlēt, jo ir beigušies līmeņi, un spēlei nav atjauninājumu
super
Šī spēle ir lieliska bez reklāmām, un jūs patiešām varat spēlēt bez traucējošām reklāmām.
Man patīk spēlēt, līdz leģendas līmenis ir klāt, un, kad tas beidzas, tas sastingst šajā līmenī un neļaus jums turpināt citus līmeņus, kamēr citi līmeņi drīz beigsies. Kā kāds var konkurēt un iekļūt labāko trijniekā, kad tu startē, viņam jau ir 100 vai vairāk zvaigznes, kad es startēšu. Nepavisam nav godīgi. Ja visi nevar sākt vienlaicīgi. Es rakstu izstrādātājiem ar to pašu stāsta atjauninājumu, tas jau ir atjaunināts. Viņi vienkārši nevēlas teikt, ka problēmas ir viņu galā. Nebija nekādu problēmu ar 2, 4 un 24 stundām. Atnesiet to vai es atradīšu citu spēli, ko spēlēt
Pēc vienas un tās pašas spēles 50 reizes spēlēšanas mēģināju iegādāties pastiprinātājus. Paņēmu manu naudu bez problēmām un saņēmu N0 pastiprinātājus.
Toy Blast Rompicapi xsoEs šai spēlei piešķīru 5 zvaigznes 2020. gada augustā. Pārtīt vienu gadu uz priekšu... tagad tā ir pazemināta līdz trīs. Es saprotu, ka augstākie līmeņi ir grūtāki. Bet... es neesmu gatavs spēlēt līmeni 20+ reizes, lai to pārspētu. Es spēlēju šīs spēles prieka pēc. Man ir pietiekami smagi izaicinājumi darbā. Ir pārāk daudz spēļu, no kurām izvēlēties. Es neturpināšu spēlēt tādu, kas satrauc tevi.
Man patīk spēle. Izraisa lielu atkarību. Tomēr es nevaru to atjaunināt. Spēle saka, ka man ir nepieciešams atjauninājums, bet spēļu veikalā teikts, ka tas nav pieejams
Ir labi. Tas nav kā reklāmā. Ja jūs domājat, ka tā ir, jūs būsiet vīlušies.
Daži līmeņi ir lieliski, citi ir pārāk nomākti relaksējošai spēlei. Pat ja jūs maksājat par reklāmu noņemšanu, jūs joprojām esat ierobežots līdz dzīvību skaitam, kas jums var būt vienā reizē, kas ir galvenā problēma, tāpēc līmeņi, kurus var pārspēt tikai ar tīru veiksmi (bez prasmēm), var aizņemt vairākas dienas. un daudz ubagošanas, lai dzīve tiktu pabeigta. Jābūt iespējai iegādāties spēli uzreiz, nevis maksāt par dzīvībām, kas pārsniedz 10, ko varat uzglabāt savā iesūtnē.
Tagad pat nevar atjaunināt ik pēc 2 nedēļām. Zaudēt iespējas spēlēt par lādi un 25 monētām. Ļoti² slikti.
Es nevēlos pievienoties komandai. Es nevaru turpināt spēlēt, ja nepievienošos komandai. Tas bija jautri, līdz biju spiests pievienoties komandai vai atinstalēt. Es atinstalēšu.
Var būt ļoti sarežģīti, un daži dēļi ir fiksēti, kad pirmo reizi sākat spēlēt, varat veikt kustības, bet ne tad, kad tiekat garām pirmajiem 100 dēļiem
Toy Blast Rompicapi xsoLieliska spēle! Bet vai nav atjauninājumu Android lietotājiem?
Ir, kur iztērēt laiku :-D
ir vajadzīgas dienas, lai atjauninātu spēli, lai iegūtu jaunus līmeņus
Ļoti laba spēle
Mēs zaudējam pārāk daudz laika, gaidot līmeņos.
Forša spēle
Tā būtu laba spēle, ja jums nebūtu visu laiku jātērē nauda, lai tikai nokļūtu nākamajā līmenī, spēle ir fiksēta, kurā jums ir jātērē nauda
Nepatiesa reklāma. Es domāju, ka vajadzētu būt uzlabotai spēlei. Neveiksmes gadījumā viņi izrādīja briesmas. Tā ir tāda pati spēle kā iepriekš. Cik neapmierinoši.
Atjauninājumi vienmēr ir problēma
Šī spēle ir pārsteidzoša! Protams, dažreiz jums ir jāatkārto līmenis vairākas reizes, lai to pārvarētu, taču nav iespējas tērēt reālu naudu, lai tiktu uz priekšu! Spēle nemaksā neko, un to ir jautri spēlēt!
Man jāpiekrīt, ka šī spēle ir jautra, līdz jūs sasniedzat augstāku līmeni, kas prasa vairāk nekā piecas dzīvības. Es negribu dzirdēt, ka jums ir žēl, jo jums nav žēl, jo jūs esat tie, kas attīstīja spēli šādā veidā, jo jums ir izsalcis nauda.
Patīk spēle, ienīst to, ka pēc tik tālu iegūšanas drīzumā būs pieejami vairāk līmeņu. Toy blast, jūs zināt, ka spēle ir populāra, jūs zināt, ka cilvēki spēlē visu laiku, nav iemesla, kāpēc mums būtu jāgaida, lai spēlētu. Jums vajadzētu būt bezgalīgām spēlēm
Pārāk daudz reklāmu. Nav vērts spēlēt